Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2017 Adrem Intermediagroep.

WERKWIJZE

Uw drukwerk

Onze zorg

Wij zorgen voor jouw communicatie. Vaak hebben organisaties, verenigingen of bedrijven onvoldoende budget om een specifieke doelgroep te bereiken.

Wij brengen daar verandering in. De kosten van jouw communicatie (krant-drukwerk-magazine) worden gefinancierd d.m.v. advertentiewerving.

Meer dan 90 werknemers staan dagelijks voor jou klaar. Het zoeken naar adverteerders, opmaken van teksten / grafische elementen, het verzorgen van drukwerk én verspreiding behoren allemaal tot onze expertise.

Neem rustig de tijd om onze activiteiten te bekijken.

Bespreking

Onze mediaconsultants maken samen met jou een afspraak. Behoeften, doelstellingen en mogelijkheden van de uitgave worden grondig besproken. Wij werken een voor beide partijen passende en haalbare oplossing uit. Dit alles wordt nauwkeurig in een offerte vastgelegd.

Planning

Indien de offerte door jou wordt goedgekeurd, wordt bij ons alles ingepland. Grafisch bureau, drukker, verspreider en eventuele journalisten worden ingelicht omtrent timing, oplage en kwaliteit van de uitgave.

Televerkoop

De telefonische advertentiewerving wordt tijdig gestart. Onze verkopers worden duidelijk gebrieft over aard en doelstelling van de uitgave. Zij beschikken tevens over een aanbevelingsbrief van jouw organisatie. Deze brief dient ter ondersteuning van de advertentiewerving en is tevens een bijkomende promotie voor jouw organisatie.

Redactie

Intussen schrijf jij de redactie (teksten, foto's en illustraties) voor de uitgave. Indien je echter niet over een vlotte pen, tijd en/of geschikte medewerkers beschikt, lossen onze journalisten dit probleem voor jou op.

Lay-out

Redactie en advertentieteksten worden door ons gebundeld en voor lay-out op de grafische studio neergelegd. De lay-out gebeurt volgens de contractueel vastgelegde afspraken en rekening houdend met huisstijl of idee, eigen aan jouw bedrijf of organisatie. Ervaren, professionele vormgevers werken een proefdruk uit die jou ter inzage wordt voorgelegd.

Druk

Drukklare bestanden worden bij onze drukker bezorgd. Om de kwaliteit van de uitgave te waarborgen werken wij samen met een selecte groep van drukkers. Deze hebben elk hun eigen specialisatie om optimaal aan de eigenheid van jouw uitgave te kunnen beantwoorden. Indien jij samenwerkt met een eigen huisdrukker is ook dat voor ons uiteraard bespreekbaar.

Distributie

Een uitgave die niet goed wordt bedeeld is funest voor jouw organisatie en voor de adverteerder. Daarom maken wij heel duidelijke afspraken omtrent de verspreiding en houden toezicht op het correcte verloop ervan.

Feedback

Uw succes is ook het onze. Daarom willen wij iedere uitgave en elke advertentie voortdurend optimaliseren. Een goede evaluatie en concrete feedback van beide partijen zijn daarom uitermate belangrijk.

Ettensebaan 43 – 4813 AH Breda
Tel.: +31(0) 76 523 90 20
info@ediat.nl

Maandag – Vrijdag : 09:00 – 17:00

Uw communicatie, onze Zorg